Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen - met een showroom van 8000 m² en ruim 500 sets in meer dan 1000 combinaties - is hij de grootste van Europa. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u rekenen op vakkundig advies en perfecte service.

Op het industrieterrein in Almelo staat een logistiek centrum met een opslagruimte van 15.000 m² waar 38 medewerkers zorgen voor continuïteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Al sinds 1964 staat bij Kees de klant centraal.

Sinds maart 2016 lopen alle medewerkers van Kees Smit in een compleet nieuwe outfit van Blåkläder Workwear. In het kledingpakket zit o.a. een functionele bodywarmer, lichtgewicht winterjas, polo, warme trui én de nieuwste werkbroek van Blåkläder, model 1459 Service Werkbroek Stretch.

Hans Wermink, eigenaar van Profimex Bedrijfskleding, totaal leverancier op het gebied van bedrijfskleding voor mensen in de logistiek, bouw en horeca. “De werkbroek 1459 met stretch van Blåkläder is echt een geweldige broek voor de magazijnmedewerkers. Het materiaal is comfortabel, lichtgewicht en sneldrogend wat de broek ideaal maakt voor dit soort werkzaamheden. Het totale pakket zorgt niet alleen voor uniforme uitstraling maar is ook functioneel en zeer duurzaam.”  

Bezoek ook eens de website van Kees Smit Tuinmeubelen: www.keessmit.nl en Profimex Bedrijfskleding:. www.profimex.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com