JB Inflatable B.V.: Creators of Greatness

JB-Inflatables B.V. is fabrikant van springkussens, games, skydancers en custom springkussens. Ze doen dit al ruim 10 jaar en zijn trots op hun sterke focus op kwaliteit, veiligheidsvoorschriften en innovaties. Hun populaire opblaasbare attracties worden wereldwijd geëxporteerd.​

Dankzij voortdurende productinnovatie, investeringen in service en after-sales is JB Inflatables de onbetwiste marktleider in de opblaasbare industrie in Europa. Hun Research & Development afdeling heeft de afgelopen 10 jaar bewezen 's werelds meest innovatieve en creatieve in de opblaasbare industrie te zijn. Ze staan te popelen om deze positie te behouden en zullen alle klanten wereldwijd naar een volgend niveau brengen.

De kleding die ze dragen moet ook zeker tegen een stootje kunnen en niet voor niets hebben ze daarom gekozen voor Blåkläder Workwear in hun eigen bedrijfskleur. Herkenbare, sterke en comfortabele kleding uit de UNITE-collectie zorgt voor het ultieme team-gevoel en bewegingsvrijheid. 

Hun aankopen gaan via Klinkhamer Reclame, niet toevallig want op hun beurt voorzien zij de custom springkussens van bedrukkingen voor JB-Inflatables, en ook hun kleding wordt daar voorzien van het bedrijfslogo van JB Inflatable.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com 

Bezoek ook eens de website van JB Inflatable: www.jb-inflatables.nl en Klinkhamer Reclame: https://klinkhamerreclame.nl

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com 

 

IN ORDER TO SHOW YOU THIS CONTENT YOU NEED TO CHANGE YOUR COOKIE SETTINGS.