Koninklijke DSM NV

Koninklijke DSM NV is een Nederlands chemiebedrijf, dat internationaal actief is. Het bedrijf komt voort uit de voormalige Nederlandse Staatsmijnen, en de naam was dan ook oorspronkelijk een afkorting voor Dutch State Mines. DSM heeft enkele honderden vestigingen over de gehele wereld.

Veiligheid en gezondheid van medewerkers vinden we erg belangrijk, het vormt het fundament van ons bedrijf. We willen de risico’s zo laag mogelijk houden en het constant blijven realiseren van een letsel- en ongeval-vrije werkomgeving staat hoog in het vaandel. Hoge zichtbaarheidskleding draagt hierin een grote steen bij. Goed zichtbaar zijn voor elkaar op de werkvloer is daarom een must en dankzij de kleding van Blåkläder via hun partner Kuizenga Bedrijfskleding zijn we hierin geslaagd.”

Het is een prachtig plaatje om de mensen in hun nieuwe werkkleding te zien lopen. Naast het feit dat het veilige kleding is, ziet het er ook zeer verzorgd en netjes uit allemaal. De voorgaande kleding voldeed niet meer aan de juiste eisen en was echt toe aan vervanging. Voor ons waren veiligheid en hoge zichtbaarheid erg belangrijke punten voor aanschaf van nieuwe kleding.

We hebben de service van Kuizenga Bedrijfskleding zowel voor, tijdens als na de levering van de kleding als zeer fijn ervaren. Er werd meteen begrepen wat we graag wilden en wat ons doel was. Er werd goed meegedacht, snel geschakeld en advies gegeven zodat we niet achteraf voor verrassingen kwamen te staan. Er waren zoveel mogelijkheden waardoor we soms zelf door de bomen het bos bijna niet zagen maar door de fijne samenwerking was alles snel duidelijk en helder.

Het gehele traject is voor ons absoluut naar wens verlopen. Om een grote groep mensen te voorzien van passende werkkleding is een behoorlijke klus en dat verliep perfect. Vanaf het eerste gesprek tot aan de kledinguitgifte (en daarna) hebben we veel contact gehad. Er was nooit iets teveel en alle vragen werden direct beantwoord. We wilden zoveel mogelijk luisteren naar de wensen van de mensen zelf en hebben daarom een testperiode gehad. In deze periode hebben een aantal mensen op de werkvloer verschillende kledingstukken kunnen testen. De kleding werd kritisch beoordeeld zodat we uiteindelijk, samen met Kuizenga de juiste keuze konden maken wat past binnen ons bedrijf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com 

Bezoek ook eens de website van Kuizenga Bedrijfskleding https://www.kuizengabedrijfskleding.nl  

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com