Bouwbedrijf Lont

Bouwbedrijf Lont… maakt vandaag toekomst met Blåkläder!

Bouwbedrijf Lont, kort samengevat: de totaalbouwer van Noord-Nederland. Met meer dan 1000 gerealiseerde woningen, talloze bedrijfspanden, verbouw- en renovatieprojecten en vele bewaarschuren. Met ca. 60 werknemers behoren zij tot een van de grotere bouwbedrijven van het noorden. Bouwbedrijf Lont heeft alles in huis: van ontwikkeling tot creatie en uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht.

Blåkläder Workwear, die al sinds 1959 werkkleding, handschoenen en schoenen ontwerpt, produceert en verkoopt, is dé kledingleverancier van Bouwbedrijf Lont. Deze samenwerking betekent dat Blåkläder werkkleding, via IJzerhandel Raadsma uit Dokkum, aan alle medewerkers van Bouwbedrijf Lont in Friesland levert.

Deze samenwerking is tot stand gekomen nadat Blåkläder met Raadsma B.V. eerst een behoeften-analyse heeft uitgevoerd en dit met erkenning voor de eisen van Bouwbedrijf Lont inzake functionaliteit, kwaliteit en uitstraling, die tevens 3 kernwaarden van Blåkläder zijn. Voor ons is dit het bewijs dat Blåkläder zich absoluut richt op de juiste dingen, zegt Bas Bijen, Account Manager bij Blåkläder.

Blåkläder beschikt over zijn eigen productie en een voorraadbeheer van steeds meer dan 1,6 miljoen artikelen. Door middel van onze eigen fabrieken in Vietnam en Sri Lanka kunnen wij een erg hoge leveringsgraad garanderen maar hebben we ook de flexibiliteit om nieuwe of aangepaste oplossingen voor een snel evoluerende marktvraag te vinden. Dit alles, in combinatie met onze kwalitatieve producten en lange termijn visie, maakt van Blåkläder een sterke speler binnen de werkkledingbranche.

Bezoek ook eens de website van Bouwbedrijf Lont: www.lont.nl en Raadsma BV: www.raadsma.nl

Foto's: Robin van Vliet


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com