De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

De Groep bouwt op Breur en Blåkläder

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud is één van de grotere onderhoudsbedrijven van Nederland. Door een breed palet aan gespecialiseerde werkdisciplines doen ze het graag nét even anders en reageren daarbij deskundig, verrassend, oplossend en uiterst flexibel op de markt.

Het bedrijf uit Alphen a/d Rijn, dat met 30 werknemers een belangrijke speler is op de markt in de Randstedelijke regio, zorgt ervoor dat de kennis van haar medewerkers periodiek op niveau gehouden wordt door opleidingen in samenwerking met diverse (branche) organisaties. Ze werken met goed materiaal en kwaliteitsgereedschap en dragen daarbij duurzame werkkleding waarin ze veilig en comfortabel kunnen werken.

De Groep zocht naar functionele werkkleding met uniforme uitstraling en vond dit bij Blåkläder Workwear. Dennis Mussche, vertegenwoordiger van Blåkläder: “Wij zijn het traject met Breur IJzerhandel ingegaan. Allereerst hebben wij de wensen van de medewerkers geïnventariseerd, gevolgd door een uitgebreide passessie op locatie bij Breur IJzerhandel, vestiging Den Haag. Daarna konden de orders in het KMS (Kleding Management Systeem) van Breur worden verwerkt. In dit systeem wordt exact bijgehouden wie welk kledingstuk en in welke maat draagt.”

Bezoek ook eens de website van De Groep: www.de-groep.com en Breur IJzerhandel: www.breur.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dennis Mussche, Sales Manager Regio Midden en West
Email: dennis.mussche@blaklader.com