Bouwbedrijf Ungersma

Vakmanschap in Blåkläder Workwear

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Ungersma - Hét adres voor vakmanschap uit Groningen. 
Ungersma is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud in de regio's Groningen, Friesland en Drenthe.


Zij onderscheiden zich van anderen op het gebied van service, kwaliteit en prijs, en hechten veel waarde aan goede service en weten uit ervaring dat klanten dit erg waarderen.
Niet alleen aan kwaliteit en service bij het (ver)bouwen van woningen legt Ungersma de lat voor zichzelf hoog, ook worden hoge eisen gesteld aan de juiste werkkleding voor het personeel.Kwaliteit, functionaliteit, comfort en design zijn de speerpunten waar naar gezocht werd en bij Blåklader Workwear konden worden gevonden.

Alex van Uniwork Beroepskleding uit Groningen werkt al jaren samen met Blåkläder Workwear en er werden al snel spijkers met koppen geslagen. "Blåkläder maakt werkkleding die beschermt en het werk vereenvoudigd door de vele functies op de werkbroeken. Daarbij zijn zij de enige leverancier die levenslange garantie op de stiknaden geeft, één van de vele details die deze kwaliteitskledingstukken onderscheiden van de massaproductie".

Ungersma koos voor de Pique Polo 3324 en functionele X1500 Werkbroek voor ambacht en industrie, die is afgestemd op de behoeften op de werkplek. "Onze doelstellingen in de ontwikkeling van deze innovatieve functionele broek waren extreem hoog," verklaart Terés Wilbaste, hoofd productontwikkeling bij Blåkläder. “Belangrijke punten waren gedetailleerde afwerking, hoge functionaliteit met een stijlvol en modern design en pasvorm. Juiste werkkleding is het halve werk!"

Bezoek ook eens de website van Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma www.bouwbedrijfungersma.nl en Uniwork BV www.uniwork.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bas Bijen, Sales Manager Regio Noord en Oost
Email: bas.bijen@blaklader.com